miércoles, 31 de octubre de 2012

3ª JORNADA del C.F.S. TIBI Senior

Aço no para, i ja tenim asi damunt la 3ª Jornada del C.F.S. TIBI (Senior). L'encontre sera a casa davant l'equip de HEREDADES. Res sabem d'aquest equip, perque no ens havem enfrontat mai a ells, però l'empat que va traure esta setmana passa davant el Busot, ja ens diu, que no sera un equip fluix. Per la nostra part, juguem a casa davant la nostra aficio, i aixo te que ser motiu mes que sufcient per a eixir a per la victòria. Els 3 punts, son importants per mantindrens a les posicions altes de la taula classificatòria. L'equip ve jugan be, però queden molts detalls a corregir, sobre tot en defensa. Degut a que el planter es curt, tame se li demana a este equip que tinga molt cap per evitar expulsions com la de la setmana passa, a conseqüència de dirigir-se al arbrit per recriminar una jugada del partit, ja que estes accions no fan mes que mermar les possibilitats de victoria. De segur que esta setmana s'haura treballat de valent per anar conjuntant l'equip.
En dies propers, podreu coneixer els jugadors amb els que conten els Misters per a esta jornada. el que si que podem avansarvos es el dia i hora per al partit si el temps ho permetix:

 
C.F.S. TIBI (Senior)  -  HEREDADES
 
Dissabte ,3 de Novembre, a les 17:00
 
Poliesportiu Municipal de TIBI


Esperem una bona resposta de l'aficio, ja que els jugadors necessiten del calor del public per sentir-se mes arropats al seu Poble.


No volem deixar passar l'oportunitat per a recordar-vos, que el cap de setmana que ve, comensara la lliga per a les categories inferiors del C.F.S. TIBI. Les tres categories d'Infantil, Alevin i Benjamin tendran els seus encontres fora de casa. Cuan disposem dels horaris, les farem arribar per poder organitzar les ixides cap a les pobles corresponents.

C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario