martes, 6 de noviembre de 2012

HORARIS del Cap de Setmana del C.F.S. TIBI

L'actualitat de Club, passa pel comensament de les Lligues de les categories inferiors del C.F.S. TIBI i el desplasament a la localitat de Campello del C.F.S. TIBI Senior.

Este últim, va tindre que aplaçar l'encontre del Dissabte passat a Tibi davant el Heredades, degut a la pluja que ens va visitar a l'hora del partit. Res es va poder fer per poder jugar-lo, ja que la pluja no dona treua. Des de el Club es vol demanar disculpes a l'equip de Heredades que tingue que desplasarse i al remat no poder jugar l'encontre, tame dir per la nostra part, que es un contratemps que no podem controlar. El dia i hora per jugar este partit, esta encara per decidir, aixi que en tindre l'informacio es fara saber a tota la nostra aficio.

Pel que fa a este cap de setmana, no disposem del dia i hora del encontre del C.F.S TIBI Senior. Tan pronte disposem de l'informacio, es comunicara.

Del que si que disposem es del dia i hora dels encontres dels mes menuts, que pasem a informar:

Divendres, 9 de Novembre a les 20:30

 
San Juan - C.F.S. TIBI (Infantil)

 


Dissabte, 10 de Novembre a les 16:30

 
C.F.S. TIBI (Benjamin) - Busot, F.S.

 


Dissabte, 10 de Novembre a les 17:30

 
C.F.S. TIBI (Alevin) - Busot, F.S.
 
 
 
 
Demanem a tota l'AFICIO, que acudixca al Poliesportiu a donar suport als mes menuts en els seues encontres. De segur que ells heu agrairan.
 
NO FALTEU !!!!

 

C.F.S. TIBI

 

1 comentario:

  1. Ningú té fotos de la victoria en les 24 hores de futbol sala de Ibi en el 2001??, estaría molt bé que les incorporareu i agrandarïem el apartat de fotos

    En cualsevol cas, estaria be que fereu al.lusió al palmarés incoporant tots el títols aconseguits...hi haurà que tirar de hemeroteca.

    Ànims que sou uns monstrus

    ResponderEliminar