sábado, 27 de abril de 2013

SUSPES la Jorna de Futsal del Dissabte a TIBI.




SUSPES tots els encontres del Dissabte al mati de FUTSAL a Tibi. Les tres categories inferiors del C.F.S. TIBI, anaven a disputar els seus encontres hui al mati al Poliesportiu Municipal de TIBI, però les inclemencies meteorologiques no ens han permitit disputar cap encontre. Tame perilla l'encontre del senior, que en principi esta posat per a jugar-lo el Diumenge a les 11:30 a Tibi.

Per part del Club Futbol Sala TIBI, continuarem insistin a l'Ajuntament de Tibi, que seria molt important  per al Poble i per als jovens, poder disfrutar d'un Pabello Multiusos  o per lo meyns una Pista Coberta.

Aprofiten per informar-vos, que L'Alevi de Koldo, es desplasara el Dimarts dia 30 fins a Campello, per a disputar un encontre que aplasaren. L'hora del partit sera les 20:30. A primers de la setmana que ve, tornarem a informar-vos. En cuant als encontres Suspesos hui per la pluja, es jugaran tant pronte es puga.

Per ultim, informem que la GUANYADORA del Sortei de SOCIS, que realitzarem anit, a recaigut en el numero 14, que correspon a MARTINA LOPEZ CARBONELL. A ella se li fara entrega del premit.


C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario