lunes, 29 de abril de 2013

ACTUALITAT del C.F.S. TIBI

Al remat es van complir les previsions mes roines i el Senior tampoc va poder disputar el seu encontre.  La pluja va fer que la pista no estara practicable per a l'hora de l'encontre. Ja son 2 els partits que te el C.F.S. TIBI Senior per disputar i els 2 a casa i molt importants, ja que de guanyar-los, recuperariem la 2ª posicio que ara mateixa ocupa el Castalla que ve de pedre a Asp per un contundent 7-1.

Per altra part, vos informem que una SELECCIO de Tibi, a les ordres de Titen i Charli, es desplasara el 1 de Maig fins la localitat de Cocentaina per disputar un Torneig al que el C.F.S. TIBI ve se'n convidat per l'organitzacio. Este any el format del Torneig sera  de 2 grups de 4, del que 1er i 2º passaren a semifinals i la final, en cas de guanyar-les. Ja disposem de l'informacio de qui seran els rivals que tendrem al  grup i son els següents: Ontenient, Alcoi i Cocentaina i els horaris son:

DIMECRES, 1 de Maig:

08:30 -- C.F.S. TIBI  --   Ontinyent
(Poliesportiu Municipal de Cocentaina)

09:20 -- C.F.S. TIBI  --  Alcoi
(Poliesportiu Municipal de Cocentaina)


11:00 -- C.F.S. TIBI  -- Cocentaina
(Poliesportiu Municipal de Cocentaina)


Al Poliesportiu Municipal de TIBI, el 1 de Maig, tame tendrem disputan els encontres aplaçats a les categories inferiors del Club (Infantil, Alevin i Benjamin). Esperem que l'oratge ens heu permeta. Els horaris per a estos encontres son:

DIMECRES, 1 de Maig:

10:30 -- C.F.S. TIBI Alevin -- Ath. MUTXAMEL
(Poliesportiu Municipal de TIBI)

11:30 -- C.F.S. TIBI Infantil  -- CAMPELLO

(Poliesportiu Municipal de TIBI)

12:30 -- C.F.S. TIBI Benjamin  --CAMPELLO
(Poliesportiu Municipal de TIBI)


* Sols ens queda recordar-vos, que l'Alevi de Koldo jugara el Dimarts a les 20:30 a Campello un encontre aplaçat ja per 2 vegades. Esperem que esta vegada, la pluja ens permeta jugar.

C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario