jueves, 2 de mayo de 2013

Resultats del Dimecres 1 de Maig.

Bon paper del C.F.S. TIBI a Cocentaina. Una victòria, un empat i una derrota va ser el seu pas pel Torneig. Despres de comentar el Torneig amb Titen, ens deia "Que va estar be el Torneig, i ell content amb el joc de l'equip que presentaem a Cocentaina, sols comentava que el segon encontre davant l'Alcoi, no es va mostrar una bona cara. En cambit al ultim partit contra Cocentaina que acabá amb empat 3 - 3, els va deixar un bon sabor de boca, pel gran partit que es feia”. A l'any que ve, si tornem a ser convidats, intentarem tornar a donar una bona imatge.

No podem contar el mateix, de la matinal de FUTSAL que vam tindre a Tibi amb les categories inferiors del Club. Les 3 encontres van acabar amb derrotes, i cap d'ells va poder guanyar l'encontre ja que van ser superats pel bon joc dels contraris. Els que si que va respondre va ser l'aficio que va estar tot el mati amb els nostres.

Este era l'ultim encontre dels Alevins i Benjamins a la seua lligueta, en cuant a l'Infantil encara continua disputan partits ja que comensà mes tard.

Resultats:

DIMECRES, 1 de Maig:

     C.F.S. TIBI Alevin  2 -- 5  Ath. MUTXAMEL
                                                 (col-legiat: Santi)

   C.F.S. TIBI Infantil   2 -- 5  CAMPELLO

                                                  (col-legiat: Javi)

C.F.S. TIBI Benjamin  0 -- 4  CAMPELLO
                                                  (col-legiat: Tano)

C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario