Busot  1 --  1   C.F.S. TIBI Infantil

Crònica Partit Infantil:
BUSOT 1 - C.F.S. TIBI INFANTIL 1

Gols: 0 a 1 Jose
El partit comença com quasi tots els nostres partits, volent i dominant el baló,i l'equip contrari esperant al mig camp per a aprofitar-se d'algun error nostre i eixir a la contra, però este partit a diferència dels altres, vam tindre molta paciència i claredat en atac, la qual cosa va fer que tinguérem moltíssimes ocasions per a inaugurar el marcador, però no va ser fins quasi el final de la primera part, en què robem un baló en mig del camp i després d'una bonica paret, Santi va fer el passe de la mort a Jose que rematava a porta pujant el 0 a 1 al marcador i finalitzant la primera part un tant amarga, ja que anàvem guanyant, però només per un gol ,cuan vam tindre moltíssimes ocasions per a ampliar el marcador.
La segona part començava igual que la primera, ells esperant i els nostres creant moltes ocasions de gol cada vegada que combinavem, però no entraven les ocasions , unes vegades per la nostra mala definició i altres per culpa de l'excel·lent partit que va fer el seu porter. I el que sol passar en estos partits que perdones tant, que a falta de 2 min per al final, un baló mort un poc mes avant del mig camp ,chuten passa per damunt d'Alberto i gol, 1 a 1.
Així i tot l'equip no es va desanimar, quedaven 2 min e inclús crearem 2 ocasions clares per a emportar-nos el partit, una se Santi de jugada individual i una altra de Jose que no aconseguix rematar el centre d'Alex, ocasions que no variarien el resultat final d'1 a 1.
Grandíssim partit dels nostres xics, que no es va veure recompensat amb una victòria mes que merescuda, tambe destacar la gran defensa realitzada ja que el Busot (un molt bon equip) pràcticament no va tindre cap ocasió de gol.
(Firma la Crònica: Koldo)