C.F.S. TIBI Aleví 3 -- 2 La Vila "A"

San Joan "B"  0 -- 5 C.F.S. TIBI Infantil

Crònica Partit Infantil:

SAN JUAN B 0 - C.F.T. INFANTIL 5
GOLS: 0 a 1 ( Carlos ) 0 a 2 ( Santi ) 0 a 3 ( Jesús ) 0 a 4 ( Jose ) 0 a 5 ( Jesús )

El partit comença i l'equip comença a tocar el baló d'un costat a l' altre, intentant trobar la manera de trencar la seua defensa situada en el centre del camp, ells per el contrari esperaven per a robar i eixir a la contra. L'equip no tarda a realitzar grans combinacions que ens deixaven soles davant del porter, però unes vegades per la precipitació nostra, altres per els mals tirs i sobretot per les parades del porter contrari, no encertàvem a materialitzar cap ocasió de les moltes que teníem. Començava a assemblar-se al partit de la setmana passada contra el Busot. Però en una de les bones jugades, el baló queda mort després d'un rebut i Carlos feia el 0 a 1. Pràcticament en la següent jugada era Santi el que feia pujar el 0 a 2 al marcador, i abans del descans després d'un servici de banda assajat era Jesus qui posava el 0 a 3 en el marcador.
La segona part ells van començar a pressionar més amunt, però nosaltres amb continuos moviments ,ens desféiem de la pressió tornant a crear prou ocasions de gol, i en una d'elles era Jose el que pujava el 0 a 4 al marcador. Poc abans de finalitzar el partit, Jesus al servici de córner marcava el definitiu 0a 5 final.
Bon partit dels xics que confirma el bon joc que venim realitzan ultimament, ja que en defensa no patim quasi cap ocasio en contra, i dalt creem infinitat d'ocasions, i només per la falta de puntería, fa que els partits no els resolguem abans.
(Firma la Crònica: Koldo)

Crònica Partit Aleví:
Buen partido del C.F.S. TIBI Alevín delante de la visita del líder de la competición, La Villa.
El Tibi arrancaba el partido dominando el balón y queriendo empezar las jugadas desde atrás, y fruto del trabajo del entrenamiento de los Jueves, vinieron los 2 primeros goles que nos ponían con una ventaja clara de 2-0 y con el partido controlado. La Villa llegó alguna vez, pero German desbarató las primeras ocasiones de los visitantes. Bien entrada la primera parte, una mala gestión del balón en defensa acabó con el gol en contra que nos llevaba a finales de la primera parte con el marcador de 2 -1.
La segunda parte comenzaba con dominio de La Villa y con peligro del que no éramos capaces de quitarnos de encima. La tensión del partido, no nos dejaba salir con el balón controlado desde atrás y comenzamos a colgar balones sin sentido que siempre acababan en pies del equipo visitante, pero aun así el marcador continuaba siendo de 2 -1 para el Tibi.
Ya en la parte final del partido y una vez el Tibi volvía a crear peligro con contras muy claras, el palo varías veces y su portero en otros, no nos dejó sentenciar el partido. De una contra nuestra que la estrellamos en el palo, vino su réplica y el gol a falta de 5 min. y que ponía el 2 - 2 al marcador. Momento que aprovecharemos para pedir "tiempo muerto" y volver a pillar aire para la recta final. El empate parecía bueno delante del Líder, pero largo de conformarnos con el marcador de 2 -2, salimos a por el partido con el peligro que ellos nos marcasen. Y fruto de esa insistencia por ganar el partido, a falta de un minuto, una contra muy bien ejecutada  por el Tibi, ponía el 3 - 2 al marcador, resultado definitivo  al partido que dejaba los 3 puntos en casa i la alegría de los jugadores por la victoria delante La Vila.

Enhorabuena a los chicos del C.F.S. TIBI Alevín
.
(Firma la Crònica: Javi)

Crònica Partit Senior:
C.F.S. TIBI  7 (3 Alberto, 2 Busy, Batalla i Chorro)-- Construcciones M.Carrión 2

Colp d'autoritat en el partit del divendres passat davant d'un dels equips mes forts de la lliga i clar aspirant al títol. El partit començava amb un Miguel Carrión molt intens i amb jugades molt elaborades i per aixó es van adelantar al marcador amb gol d'Efrén. El Tibi seguia contra les cordes i Carlitos Ferrara evitant ocasions clarísimes per a ampliar el resultat. Una falta a Penyeta en la frontal, Busy feia el empat de xut directe i de seguit Chorro decantava el marcador cap a nosaltres encarant al porter ibense. En una contra del equip rival, Toño feia el empat a 2 amb un tir creuat perfecte. La primera part acabava amb empat

La segona part arrancava amb un Tibi amb millor cara. Alberto va ixir al camp i ens va deleitar amb un recital , 3 gols i els nostres jugant els millors minuts. Bona defensa i Jaime Penya robant balons amb anticipació on Busy i Batalla van matar el partit deixant el resultat amb un clar 7 a 2 i afiançant la primera plaça a 5 punts del segón. GRAN PARTIT DE TOTS ELS MEMBRES DEL TIBI i en especial a Carlos Ferrara que esta amb un nivell grandísim.
(Firma la Crònica: Busy)