11:00 C.F.S. TIBI PreBenjamí -- Smm Bateig Novelda

Café Ágora  2 -- 2 C.F.S. TIBI Senior

C.F.S. TIBI Infantil 10 -- 2 Salesianos IBI

Crònica Partit Senior:

Café Ágora 2--- Tibi f.s 2 (Nanú i Batalla)

Mal partit dels nostres davant un bon Café Ágora que va tindre les coses molt de cara al adelantarse al marcador per 1 a o i demostrant el millor que saben fer, defensar molt darrere sense errors. En la segona part després de varies combinacions ràpides, Nanú i Batalla donaven la volta al resultat amb dos gols molt bonics. A falta de 5 minuts per a acabar, el Tibi no va saber gestionar el resultat de cara i amb una falta a la frontal ens van clavar el definitiu 2 a 2. Últim partit de l'any i el Tibi continúa invicte i primer en la clasificació.

Crònica Partit Infantil:

C.F.S. TIBI INFANTIL 10 - SALESIOANOS IBI 2
Gols: Santi ( 2 ) Marcos ( 2 ) Jesus ( 2 ) Carlos ( 4 )
Este partit va tindre dos parts totalment diferents quant a joc, actitud, ganes , compromís, encert, etc. La primera part l’equip va estar espés en atac i poc encertat en defensa, no existia la mobilitat, no féiem cap desmarc, fallàvem passes molt fàcils, i així el partit no agafava el ritme que ens agrada a nosaltres, i això ens perjudicava molt. El 0 a 1 va vindre per una bona combinació d'ells que es plantaven soles davant del nostre porter i marcaven a plaer. La resposta nostra va ser immediata, ja que 1 min després Santi de fort tir pujava l'empat a 1. Abans del descans ells s'aprofiten d'un rebutge nostre, per a pujar l'1 a 2 al marcador, però com en el primer gol, 1 min després Santi marcava el 2 a 2 resultat amb el que s'arribava al final de la primera part.
La segona part va ser una altra història totalment diferent, des del primer segon es va veure una altra actitud de l’equip, teníem ganes de corregir la roïna primera part nostra i jugar com veniem fent-vo estes ultimes setmanes , i aixina va ser, els desmarcs eren constants, la nostra pressió asfixiava al rival, les combinacions eren molt bones i començavem a crear ocasions sense parar, i així van anar arribant els gols, fins al resultat final de 10 a 2.
Espere que el partit ens servisca de lliçó per a veure que nosaltres hem de posar, totes les ganes del mon , actitud, companyerisme, compromís, etc , i aixina podrem optar a guanyar els partits, de no ser així acabarem cabrejats perquè no guanyarem i no ens divertirem.