Castalla 0 -- 5  C.F.S. TIBI Infantil

Crònica Partit Infantil:
CASTALLA 0 - C.F.S. TIBI 5
Gols: Marcos (1) Carlos (2) Jesús(2)

Un bon partit de futbol sala és el que es va poder veure el dissabte passat a Castalla, corresponent a l'ultim partit de copa, amb 2 equips que sempre busquen la porteria rival sense especular amb el resultat. Els primers 10 min van ser de tanteig, les defenses s'imposaven als atacs, cap equip aconseguia crear ocasions clares de gol, però en el min 10 i de gran jugada individual Marcos de desfeia de 2 contraris regatejava al porter i aconseguia el 0 a 1.A partir d'ací el nostre equip realitza 10 min molt bons de futbol sala, amb continus desmarcatges, triangulacions, combinacions amb el baló, aconseguint 3 gols més (Carlos, Carlos, Jesus) , arribant al descans amb el marcador de 0 a 4.

La segona part el Castalla va començar pressionant més amunt per a aconseguir algun gol que el ficara en el partit, però la nostra defensa va impedir que crearen ocasions clares de gol, i nosaltres (Jesus) vam aprofitar una de les què vam tindre per a pujar el definitiu 0 a 5.

A partir d'ara comença la lliga, com ja hem jugat tots contra tots, els equips ja ens coneixem i serà inclos mes difícil soprendre als rivals.